Tweede single “Wacht ik op jou”

Aan het begin van “De week tegen eenzaamheid” komt songwriters collectief Yfeel, met de single ‘Wacht ik op jou’. Een prachtig singer-songwriter duet a la Ed Sheeran over vriendschap en trouw in goede en slechte tijden. Uitgevoerd door William Wixley en Abigail Martina.

Songwriters collectief Yfeel brengt op 1 oktober hun tweede single “Wacht ik op jou” uit. Het nummer is geïnspireerd op het verhaal van Esther. Zij maakte een eenzame periode door na de geboorte van haar zoontje, een dag voor de corona lockdown. Ze was namelijk in verwachting van een tweeling, verloor een van de twee kindjes door een miskraam, en kon haar gemengde gevoelens van verdriet en blijdschap na de geboorte van haar zoontje nauwelijks met anderen delen.

Speciaal voor Esther schreven de mannen van Yfeel het lied “Wacht ik op jou”. Een duet dat gaat over eenzaamheid, maar vooral ook over het belang van vriendschap en trouw in goede en slechte tijden. Gezongen door William Wixley en Abigail Martina.

Powered By WordPress | Music Artist