Glashard

Bianca verloor in corona tijd haar beide ouders. Haar vader was al ernstig ziek maar het overlijden van haar moeder aan covid-19 kwam onverwachts. En als er dan ook nog eens amper gelegenheid is om afscheid van elkaar te nemen kun je niet anders concluderen dan dat de realiteit soms Glashard kan zijn.

Glashard was het eerste lied dat we schreven. William had aan de hand van een aantal gesprekken met Bianca haar verhaal opgeschreven. Toen hij de rest van ons dit verhaal vertelde waren we daarvan diep onder de indruk en was er eerst vooral stilte.

Uiteindelijk is het een intens, kwetsbaar en prachtig lied geworden waarmee we de vele anderen die tijdens de corona crisis in een dergelijke situatie terecht kwamen willen laten weten dat ze niet alleen staan. Maar ook hopen we dat het een monument kan zijn voor de ouders van Bianca.

Powered By WordPress | Music Artist